Hälsningar från Hemavan

Mitt i vårvärmen… här kommer soliga och vintriga hälsningar från Hemavan där de 6 EM-aktuella domarna förbereder sig för vårens och sommarens matcher. Teambuilding, längdskidåkning och skoteråkning är några av punkterna som står på programmet som Jonas Eriksson så föredömligt satt ihop.

 

[quote]

Fantastiskt roligt och överraskande att Stig Strand var vår guide på skotersafarin! Jag minns när jag gick min förberedande brandmannautbildning i mitten av 80-talet, och hela verksamheten stannade upp när Strand och Stenmark stod på startlinjen. Magiskt!! | Stefan Wittberg

[/quote]

 

 

[quote] 

För mig som älskar fart och fläkt var det grymt roligt att testa fartgränserna på skotern. Jag har en gammal Sno-Tric sc3 hemma i garaget, men jag kommer nog byta upp mig till en Yamaha SXViper nu efter detta | Stefan Johannesson

[/quote]

 [quote]

Det bästa hittills var överlägset pimpelfisket. När jag kände att tystnaden och lugnet spred ut sig över kalfjället mådde jag som allra bäst | Den nyblivne trebarnspappan Markus Strömbergsson

[/quote]

 [quote]

Allt handlar om förberedelser. Vi umgås väldigt tight under hela året i samband med matcher och resor, men att få göra det under sådana här avkopplande former skapar en helt ny gruppdynamik. Vi ska kunna åka till EM och känna att vi förberett oss på bästa möjliga sätt | Jonas Eriksson

[/quote]