Hälsningar från Ungern

Från ett soligt och varmt Ungern kommer vårhälsning från vårt svenska team som ikväll kl 18:00 dömer träningslandskampen mellan Ungern – Bulgarien. Teamet består av Jonas Eriksson, Fredrik Nilsson och Mathias Klasenius.

 

[quote]

Det är underbart att få vara här, möta våren i Europa och kliva ut på den internationella scenen igen! | Svalövs stolthet, stenhete AD Fredrik Nilsson som gör sin tredje internationella match på lika många veckor

[/quote]

 

[quote]

Det känns speciellt med tidig avspark, uppladdningen blir annorlunda jämfört med 20.45 som jag är van vid.. | Konstaterar Mathias Klasenius, AD med meriter från Champions League

[/quote]

 

[quote]

Inspirerande med en landskamp, vi känner oss laddade och taggade inför uppgiften | Säger EM-aktuelle domaren Jonas Eriksson

[/quote]