Hälsningar från St Petersburg

På plats i St Petersburg finns det svenska domarteamet med Jonas Eriksson i spetsen för att ta sig an åttondelsfinalen i Champions League mellan Zenit St Petersburg och Benfica.

[quote]

Känns otroligt kul att ta sig an en match av den här kalibern – säger blivande EM-domaren Jonas Eriksson

[/quote]

 

”Det lär bli rejält kallt i kväll. Stadion var ordentligt nedkyld” menar fjärdedomaren Daniel Stålhammar som representerade domarteamet vid morgonens säkerhetsmöte. ” Tur att vi har viss vana av den här väderleken. Temperaturen lär gå ner mot minus tolv grader under matchen”

På bilden ser vi det sex man starka teamet efter en god lunch på en italiensk restaurang. ” Jag som egentligen är lite smyg-fantast av McDonalds var mycket nöjd med lunchen. Det är viktigt att få rätt mängd protein och kolhydrater i kroppen inför såna här drabbningar” menar mästerskaps aktuelle och den i teamet med mest livserfarenhet AD:n Stefan Wittberg, och får ett antal tacksamma blickar från sina kolleger.