Jonas Eriksson om EM-uttagningen

EDK kunde i tisdags stolt presentera nyheten att Jonas Eriksson är 1 av de 12 domare som tagits ut att döma EM i Polen / Ukraina till sommaren. Efter mängder av gratulationer och uppståndelse kan vi nu publicera Jonas egen hälsning till er alla!

 

Hej alla domarkompisar – aktiva som passiva, yngre som äldre!

Jag vill passa på att tacka för alla gratulationer på sms, mail och samtal jag fått. Jag tror och hoppas att jag lyckats svara på de flesta, men om jag missat någon – så här kommer ett varmt tack från hjärtat.

Det känns fantastiskt att få representera världens finaste förening på EM i sommar. Att jag dessutom på resan kommer att få med mig ytterligare fyra medlemmar känns helt enormt.

Jag är tacksam att ha världens bästa kollegor, kompisar och vänner inom EDK.

God jul på er!

Mvh

– JE