Elitdomareklubben lanserar ny webbplats

Elitdomareklubben i Fotboll lanserar idag en stor och grundläggande uppdatering av sin webbplats. Allt har gjorts som från grunden med en ny stilren och fräsch design! Dessutom finns efterlängtade kopplingar till de vanligaste sociala medierna.

[one_half][/one_half]

[one_half_last]

Gilla oss på Facebook!

Genom att ”gilla oss” på Facebook eller längst ner på sidan så kommer du automatiskt få koll på alla våra uppdateringar på webbplatsen direkt i ditt nyhetsflöde på Facebook på webben eller genom din mobiltelefon!

[/one_half_last]

[one_half][/one_half]

[one_half_last]

Följ oss på Twitter!

På samma sätt kan man nu följa oss på Twitter genom hashtaggen #elitdomareklubb. Även på Twitter kommer alla uppdateringar på vår webbplats att publiceras. Följ oss på webben eller i mobilen!

[/one_half_last]

[one_half][/one_half]

[one_half_last]

Få uppdateringar till din e-post!

Om de sociala medierna inte är något för dig, eller om du helt enkelt vill ha extra koll på våra uppdateringar, så kan du självklart även i fortsättningen få uppdateringar via e-post. Ge oss din adress längst ner!

[/one_half_last]