Hälsningar från London

Från London kommer en hälsning från team Eriksson (Jonas Eriksson, Mathias Klasenius, Daniel Wärnmark, Stefan Wittberg, Stefan Johannesson och Martin Strömbergsson) inför kvällens match mellan Arsenal – Schalke 04 i Champions League.

[quote]

En fantastisk gräsmatta! Det är 3 % konstgräs som binder ihop naturgräs och bildar den finaste fotbollsplan jag någonsin sett.. | ..säger den lättimponerade Daniel Wärnmark

[/quote]

 

[quote]

Här har jag dömt tidigare. Kanske. Eller så var det på Highbury. Vet bestämt att det var en kvartsfinal. I Champions League. Eller var det Cupvinnarcupen…? Det var kanske i Liverpool förresten?? | Den multimeriterade fjärdedomaren Stefan Wittberg reder ut begreppen

[/quote]

 

[quote]

En hemsk flygplats! Det är fullständigt meningslöst att ens hoppas på att få se favoritkavajen igen! | ..säger en upprörd Mathias Klasenius medan han anmäler sitt försvunna bagage på Heathrow

[/quote]