Hälsningar från Amsterdam

Från ett regnigt och gråkallt Amsterdam kommer en hälsning från team Eriksson (Jonas Eriksson, Mathias Klasenius, Daniel Wärnmark, Stefan Wittberg, Michael Lerjéus och Martin Strömbergsson) inför kvällens match mellan Ajax – Real Madrid.

[quote]

Amsterdam som stad har en lite väl liberal syn på både sex & droger för min smak, även om det påminner om min uppväxt under The swinging sixties.. | ..säger teamets nestor Stefan Wittberg

[/quote]

 

[quote]

Det mesta är musikens fel. När jag nyligen var arrangör för Dansbandsgalan var det på sin höjd en och annan rödvinsberusad mogen kvinna, men absolut inga andra typer av droger. Svensk dansbandsmusik sprider ett positivt budskap som gör att du inte behöver några kemikalier i kroppen för att må bra! | Daniel Wärnmark fyller engagerat på..

[/quote]

 

[quote]

Preciis.. | ..säger Jonas Eriksson som aldrig ens tjuvrökt en cigarett och sedan tiotalet år undviker all starksprit

[/quote]

 

[quote]

Håller med till tusen procent! Hemma i Skövde har vi aldrig haft några problem överhuvudtaget, men däremot kommer Sveriges BÄSTA dansband Drifters därifrån. Det måste finnas en koppling! | ..avslutar Michael Lerjéus

[/quote]