Hälsningar från förberedande kurs för VM 2014 i Zürich

Här kommer en hälsning från Zürich där Jonas Eriksson i dagarna åtta befinner sig på förberedande kurs för VM 2014. Tillsammans med Svein-Oddvar Moen från Norge, till vänster på bilden, så representerar dom Skandinavien på denna samling – dit 52 domare från hela världen är inbjudna.

 

[quote]

Inspirerande och väldigt kul att vara tillbaka i Schweiz. Det blir tredje resan hit på en månad. | Jonas Eriksson har inga problem att behålla sitt guldkort på SAS

[/quote]

 

[quote]

På schemat står ett flertal tester. Bland annat ett nytt löptest, ett dynamiskt YoYo-test och regelprov. Vi har redan klarat av de medicinska testerna. | Jonas Eriksson är nöjd med utfallet av kursen så här långt

[/quote]

 

[quote]

Det är en ära att få vara med på EDK:s hemsida. Jej vill passa på att hälsa till alla mina goa, härliga svenska kollegor som jag träffat genom året. | Svein Oddvar Moen är märkbart tagen av stundens allvar när han får chansen att vara med elitdomareklubben.se

[/quote]