Hälsningar från Geneve

Här kommer höstfriska hälsningar från Nyon i Schweiz, och ”Summer Gathering for UEFA Top Referees” – där från vänster Martin Hansson, Bosse Karlsson (i egenskap av ledamot av Uefas Domarkommitte och tidigare ordförande i EDK), Jonas Eriksson och Stefan Johannesson representerar Sverige.

[quote]

Med den här kursen så känns det verkligen som att säsongen startar på allvar. Man får energi, information och oerhört mycket inspiration för höstspurten i allsvenskan och de första omgångarna i Champions och Europa League | säger en nöjd Stefan Johannesson

[/quote]

 

[quote]

Förutom all nyttig teoretisk information, så har vi hunnit med löptest, utvärdering av den förra internationella säsongen samt en praktisk träning som jag som verkligen uppskattade och kommer att ta med mig hem | konstaterar Martin Hansson i en paus

[/quote]

 

Den svenska trion kan nu ladda för spännande Uefa matcher med start i september, men först gäller det viktiga VM kval matcher till helgen.

 

[quote]

Jag önskar Stefan och Jonas med sina respektive team lycka till i Wales och Skottland | säger Bosse Karlsson (som själv på tisdag är observatör i VM-kvalmatchen Turkiet-Estland)

[/quote]