EDK uppvaktar Maud Askerfalk

I fredags var Mauds sista arbetsdag på förbundet, hon går nämligen i pension. EDK:s alltid mästerskapsaktuella Stefan Wittberg önskade lycka till och en oerhört förvånad och glad Maud tog emot tavlan med EDK-signerad tröja!

Maud, som jobbat sedan 1971(!) på förbundet och sedan 1992 på domaravdelningen berättar om några glada minnen från tiden: T.ex. vattenjympan och bassängtävlingarna i Rimbo på EDK:s kurs 1996; när hon en kväll satt och väntade på besked från Fälla (Christer Fällström) att han blev omhändertagen i Bukarest, eftersom hans flyg därifrån var inställt p.g.a. besök av Michel Jackson; när vi lurade Martin Ingvarsson att han skulle vara fanbärare i hög hatt på OS i Moskva etc etc etc.

Avslutningsvis berättar Maud att ”nu ska jag sova, läsa, promenera och bara ha det bra (kanske laga litet husmanskost till min mycket duktige fritidskock Kjell – det är en utmaning, ska ni veta, han är en riktig finlirare!)”

EDK tackar för all stöttning och hjälp under alla år och önskar lycka till i framtiden.