Hälsningar från vårt EM-team

Här kommer en hälsning från det svenska EM-teamet som varit på plats i Warsawa, Polen sedan i måndags. Här har EM-febern stigit och äntligen är det dags för avspark i premiärmatchen ikväll. Vi kommer finnas på plats ikväll på läktaren och hoppas på en välspelad och just match.

 

[quote]

Vi är i mycket bra form allihop och ser fram emot vår första match som ska tillkännages för oss inom kort.

[/quote]

 

Vi tackar er för alla vänliga hälsningar som vi fått. Vi känner oss verkligen som representanter för världens finaste förening.

Då Uefa har ett totalt förbud mot att ge intervjuer under EM, samt användande av sociala medier, bloggar osv. så kommer vi dessvärre inte att kunna ge rapporter eller våra uppskattade hälsningar från matcherna.

Många hälsningar från Warsawa,

Jonas, Stefan, Mathias, Markus och Stefan