Träningspass på San Siro

Från Milano kommer en hälsning efter kvällens träningspass på morgondagens arena, San Siro, där vårt svenska team bestående av Jonas Eriksson, Stefan Wittberg, Mathias Klasenius, Daniel Stålhammar, Markus Strömbergsson och Stefan Johannesson imorgon dömer prestigematchen i Champions League mellan Milan – Barcelona.

 

Jonas Eriksson och hans team har under tisdagen flugit ner till Milano för att under onsdag kvällen ta sig an CL kvartsfinalen mellan Milan och Barcelona. Under tidig kväll har man dessutom hunnit med ett lättare träningspass inne på matcharenan, San Siro.

 

[quote]

Det såg bra ut. Alla i teamet är pigga i benen och ser framemot morgondagen | 4:e domare Daniel Stålhammar via telefon till EDKs hemsida

[/quote]

 

[quote]

Under onsdagen väntar ett tekniskt möte för min del på arenan, under en timme på förmiddagen. I övrigt är det bara vila och uppladdning som gäller | Stålhammar fortsätter och och räcker över luren till ständigt EM-aktuelle Stefan Wittberg

[/quote]

 

[quote]

Underbart att vara tillbaka på San Siro, ett bra genrep inför allsvenska premiären | Stefan Wittberg

[/quote]

 

[quote]

Jag har ju aldrig varit här, men jag tror det kan bli fullsatt… | Klasenius

[/quote]